Ajankohtaista

Ulkoasumuutoksia sivustolla

Otin uuden teeman käyttöön sivustolla ja pahoittelen jo etukäteen jos joku osio ei toimi kuten pitäisi. Pyrin tarkastamaan sivuston toiminnan tämän päivän aikana.

Onnea uusille syksyn ylioppilaille!

Kevään lisäksi myös syksyllä valmistuu ylioppilaita ja tänä vuonna heitä on 3500. Toivotankin onnea kaikille valmistuneille ja muistutan samalla että nyt on hyvä hetki varata aika ylioppilaskuvaukseen. Hinta on 125€ sisältäen kolme valokuvaa. Voit laittaa minulle viesti alla olevalla lomakkeella.

Valokuvauksien varaus – varauksella

Koronavirus näyttää voimistuvan jälleen maassamme, mutta siitä huolimatta otan jälleen varauksia valokuvauksiin, tosin varauksella. Varauksella tässä tarkoittaa, että kipeänä kuvaaminen tai kuvattavana olo ei ole kenenkään etu. Jos olet terve, etkä ole vieraillut alueilla joissa virusta on esiintynyt enemmissä määrin, olet tervetullut kuvauksiin :)

Muistathan että voit myös ostaa lahjakortteja verkkokaupastani. Korteissa on pidennetty voimassaolo pandemiasta johtuen.

Verkkokauppa ja COVID-19 pandemian vaikutus yritykseni toimintaan

Valokuvaajat muiden yrittäjien ohella ovat kovilla koronaviruksen (COVID-19 tauti) aiheuttaman pandemian kanssa. Liikkumisen, sekä kanssakäymisen rajoittaminen vie monelta kuvaajalta tienestit. Kesän hääkuvaukset osaltani ovat pääosin peruttu tai siirretty, koska häät kuuluvat tapahtumiin joita ei saa tällä hetkellä järjestää kokoontumiskiellon takia. Ylioppilaskuvaukset jäävät varmuudella myös lähes olemattomiin, ellei tartunnat merkittävästi vähene toukokuun loppuun mennessä. Tästä johtuen päätin avata monen muun yrittäjän tavoin verkkokaupan. Alunperin tarkoitus oli avata se käytetyille kameroille- ja objektiiveille, mutta nyt sieltä voit ostaa lahjakortteja, joita voit käyttää myöhemmin epidemian rauhoittuessa. Myönnän lahjakorteille myös tavallista pidemmän käyttöajan eli ne ovat voimassa vuoden 2021 loppuun. Verkkokauppa sijaitsee Holvi pankin palvelimella ja sinne voit siirtyä täältä:

Verkkokauppaan

Maksutapoina verkkokaupassa ovat suomalaiset verkkopankit ja luottokortit:

 • Visa luottokortit
 • Mastercard luottokortit
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • Nordea
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • POP Pankki
 • Oma Säästöpankki

15-vuotis synttärit!

Artikkelikuva

Kylläpä aika rientää. En jaksa uskoa että olen pyörittänyt yritystäni jo viisitoista vuotta! Vuosituhannen alussa ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani josta olin haaveillut jo vuosia. Kun taidot karttuivat otin kuvia ystävieni häissä, sitten työkavereiden ja työkavereiden kavereiden jne. Helmikuussa 2005 rekisteröin yritykseni, asuessani tuolloin Helsingissä. Pian olikin vuorossa ihan ensimmäiset ”oikeat” asiakkaat jotka eivät olleet tuttuja mitään kautta. Kuvailin pääasiassa häitä pääkaupunkiseudulla, mutta myös jonkin verran yrityskuvauksia. Palattuani Tampereelle vuonna 2011 jatkoin kuvaustoimintaa täällä. Samana vuonna aloitin valokuvaajan ammattitutkintoon opiskelun ja paperit sain taskuuni, tosin hieman myöhässä. Tänä päivänä kuvaukset koostuvat edelleen häistä, mutta myös valmistujaiskuvista, lapsikuvista ja yrityskuvista. Synttäreiden kunniaksi helmikuun loppuun asti kaikki valokuvauspalvelut, sekä kuvatuotteet -15 %. Alennuksen saat mainitsemalla alennuskoodin SYNTTARI15 viestissäsi.

Uusi osoite vanha tuttu sisältö

Sain päätökseen sivuston osoitteen lisäksi koko sivuston siirron uuden verkkoosoitteen (www.jannehamalainen.fi) alle. Mielestäni oli luontevampaa käyttää nimeäni kantavaa verkko-osoitetta yritykseni (Nordicview.com) sijaan. Nordicview jää edelleen voimaan yrityksenäni ja avaa oman sivustonsa vanhaan tuttuun osoitteeseen myöhemmin tänä vuonna, sillä välin liikenne ohjautuu tänne. Tuo uusi sivusto on kuitenkin suunnattu pääasiassa yritysasiakkaille ja mediapalvelujen lisäksi mukaan tulee kotisivuratkaisut PK-yrityksille. Tämä on luonteva jatko valokuvaukselle, sillä omaanhan Valokuvaajan koulutuksen lisäksi IT-alan koulutuksen ja kotisivujen toteutukset aloitin jo Internetin alkuaikoina 90-luvun puolivälissä. Tästä kuitenkin lisää kun se on ajankohtaisempaa.

Hääkuvausaikoja on vielä vapaana

Yhteisellä matkalla

Hääkuvausaikoja on yhä vapaana eli hääkuvaus on edelleen mahdollista varata tälle kesälle. Syksylle aikoja on paremmin, samoin ensi vuodelle.
Soita minulle numeroon 050 5597 687 tai laita viestiä täältä.

Hääkuvaus voi olla joko pelkkä muotokuvaus (potretti) tai sitten siihen voidaan liittää vihkiminen ja juhla. Aikaa kaikelle kolmelle kuvaukselle on syytä varata vähintään 4-5 tuntia, mutta kaikki on räätälöitävissä.

Varaa kesän hääkuvausaika nyt

Hääkuvausaika on tulevalle kesälle kannattaa varata viimeistään nyt. Aikoja on vielä kohtuullisesti jäljellä ja oma kuvauskausi alkaa tällä hetkellä noin kuukauden päästä. Kesäkuukaudet ovat suosituimpia ja menevät ensimmäisenä, siksi kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Kauttani saatte niin pienemmät kuin suuremmat kuvauspaketit alkaen pelkästä potrettikuvauksesta aina koko päivän kestävään kuvaukseen. Hinta esimerkkejä:

Hääkuvaus - potretti
.....265.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna. Hinta sisältää kuvauksen ja kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvat digikuvat.
Hääkuvaus - potretti + vihkiminen
.....350.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna sekä vihkitilaisuuden kuvaus. Hinta sisältää kuvauksen, kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa ja kuvat vihkitilaisuudesta (n. 20-50 kpl) digitaalisena. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvat digikuvat.
Hääkuvaus - potretti + vihkiminen + juhla
.....725.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna, vihkitilaisuuden kuvaus sekä kuvausta juhlassa (yhteensä kuusi tuntia). Hinta sisältää kuvauksen, kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa ja kuvat vihkitilaisuudesta, sekä juhlasta (n. 200-300 kpl) digitaalisena. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvat digikuvat.

Lisävedoksia samasta kuvasta saat edullisesti ja lisäkuvia toki myös lisäkuvahinnaston mukaan.

Voit tiedustella hääkuvausta alla olevalla lomakkeella: