Hinnasto - Janne Hämäläinen

Hinnasto

Valokuvaus voidaan toteuttaa joko studiossa tai haluamassasi miljöössä ja sitä voidaan tarvittaessa suunnitella yhdessä etukäteen. Kuvauksen aikana yleensä kokeilemme erilaisia valaistuksia, asentoja ja kuvakulmia, saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kuvauksen jälkeen valitset mieluisimmat kuvat tekemästäni online-vedosgalleriasta. Kuvien katselmointi voidaan tehdä myös tapaamalla ja yhdessä miettiä parhaimmat kuvat. Tällöin voin myös kertoa mitä kuvalle voidaan jälkikäsittelyssä tehdä jos kuvassa jokin askarruttaa. Alla on muutamia esimerkkejä  kuvauspalveluistani. Kaikki on kuitenkin kustomoitavissa. Voit jopa valita pelkän kuvauksen ja miettiä kuvien tilaamista rauhassa erikseen. Aidot valokuvat voit sopia noudettavaksi tai ne toimitetaan kotiisi postin välityksellä. Postikulut alkaen 9€/lähetys. Kuvat pakataan kierrätettävään materiaaliin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnasto voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valokuvauspalvelut

Alla muutama esimerkki vaihtoehdoista muotokuvaukseen. Valitsemalla vain kuvauksen voit itse päättää mitä kuvatuotteita haluat tilata myöhemmin. Lapsikuvauksissa sisauksien ja perheen kuvauksesta ei tule lisämaksua, kunhan kuvausaikaa pysyy annetuissa rajoissa.

Kasvokuva
100€
Soveltuu oivallisesti esim. CV- ja kasvokuviin.
(varausmaksu 100€)
Valokuvaus studiossa 30 minuuttia
Digitaaliset vedokset
Yksi web -käyttöön soveltuva kuva.
Muut kuvatuotteet hinnaston mukaan
Varaa tästä
Perinteinen muotokuva
125€
(varausmaksu 100€)
Valokuvaus studiossa 30 minuuttia
Digitaaliset vedokset
3 kpl pohjustettuja valokuvia
(10x15cm kuvakoko)
3 kpl kuvatiedostoja web käyttöön
Varaa tästä
Premium muotokuva
490€
(Varausmaksu 200€)
Valokuvaus studiossa 1.5 tuntia
Digitaaliset vedokset
5 kpl kuvatiedostoja
5 kpl pohjustettuja valokuvia
(10x15cm kuvakoko)
1 kpl 30x40 cm canvas -taulu
Kuvat muistitikulla
Varaa tästä

Kuvatuotteet

Kuvatuotteissa laatu on tärkein seikka. Kalibroitu ja ammattimainen digitaalinentyönkulku, sekä laadukkaat materiaalit takaavat sinulle valokuvat jotka säilyvät pitkään. Jälkikäsittelyssä (post processing) kuva käy läpi monivaiheisen ja aina yksilöllisen kuvan retusoinnin. Yksittäisen kuvan käsittely vie aikaa ja siksi kuvia et saa heti kuvauksen jälkeen, se kuitenkin luo kuville persoonallisen jäljen, sekä ennenkaikkea laadun. Tiedät että saat parhaan mahdollisen valokuvan.

Digitaaliset tiedostot

Korkearesoluutioiset (12 megapikseliä) kuvatiedostot toimitetaan Dropbox -tiedostopalvelun kautta. Tiedostomuotona kuvilla on JPG joka on yhteensopiva lähes kaikkien tietojärjestelmien kanssa. (esim. Windows/Mac/Linux/iOS/Anroid/Web). Halutessasi saat lisähintaan kuvat USB -muistitikulla.

TuoteLukumääräHinta
Kuvatiedosto1 kpl50.00€
Kuvatiedosto5 kpl240.00€
Kuvatiedosto10 kpl450.00€
Kuvatiedosto20 kpl800.00€

Valokuvat

Aidot valokuvat pohjustettuina pahvipohjukkeeseen jossa vaihtoehtoina kulta, hopea tai passepartout (paspartuuri eli "paspis" aukkopahvi). Saat valokuvatulosteiden kanssa aina mukaan web -käyttöön soveltuvan digikuvan.

TuoteLukumääräHinta
10x15 cm valokuva pohjustettuna1 kpl10.00€
15x20 cm valokuva pohjustettuna1 kpl15.00€
20x30 cm valokuva pohjustettuna1 kpl20.00€
30x40 cm canvas taulu (pingotettu)1 kpl60.00€

Huomaa että hinnastossa on listattu vain yleisimmät palvelut. Kysy rohkeasti myös muita valokuvauspalveluja tai muutoksia esimerkkeihin. Kaikki on räätälöitävissä juuri sinun tarpeita vastaaviksi. Valokuvaaja (VAT) Janne Hämäläinen Puh. 050 5597 687 Kysy lisää

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, Lasku, Paypal, Yrityksille myös sähköinen lasku

Hinnasto maksutavat: Luottokortti ja PayPal

Yhteistyössä: Ninan kuvamaailma ja Itä-Suomen fototukku

Scroll Up
Valokuvaaja Janne Hämäläinen (VAT) / Puh. 050 5597687 / Tampere, Nokia ja muu Suomi / © 2019 Nordicview.com