Hinnasto - Janne Hämäläinen

Hinnasto

Valokuvaus voidaan toteuttaa joko studiossa tai haluamassasi miljöössä ja sitä voidaan tarvittaessa suunnitella yhdessä etukäteen. Kuvauksen aikana yleensä kokeilemme erilaisia valaistuksia, asentoja ja kuvakulmia, saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kuvauksen jälkeen valitset mieluisimmat kuvat tekemästäni online-vedosgalleriasta. Kuvien katselmointi voidaan tehdä myös tapaamalla ja yhdessä miettiä parhaimmat kuvat. Tällöin voin myös kertoa mitä kuvalle voidaan jälkikäsittelyssä tehdä jos kuvassa jokin askarruttaa. Alla on muutamia esimerkkejä  kuvauspalveluistani. Kaikki on kuitenkin kustomoitavissa. Voit jopa valita pelkän kuvauksen ja miettiä kuvien tilaamista rauhassa erikseen. Aidot valokuvat voit sopia noudettavaksi tai ne toimitetaan kotiisi postin välityksellä. Postikulut alkaen 9€/lähetys. Kuvat pakataan kierrätettävään materiaaliin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnasto voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valokuvauspalvelut

Henkilökuva
.....99.00€
Kasvo- tai rintakuva esim. Matrikkeli tai CV-kuvaus studiossa. Kuvausaikaa noin 30 minuuttia. Saat yhden käsitellyn, digitaaliseenkäyttöön soveltuvan kuvan (esim. LinkedIn, Facebook, Instagram tai CV dokumentti) itsestäsi.
Valmistujaiskuvaus
.....129.00€
Ylioppilaskuvaus, valmistujaiskuvaus tai esim. rippikuvaus studiossa tai miljöössä. Kuvausaikaa n. 30-45 minuuttia. Sisältää kolme 10x15 cm valokuvaa pohjukkeessa ja web -käyttöön soveltuvan digitiedoston. Lisäkuvat ja -aika hinnaston mukaan.
Muotokuvaus
.....185.00€
Perinteinen muotokuvaus studiossa tai miljöössä. Voimme kuvata esim. perhettä, lapsia (myös vauvakuvat), masukuvat ja henkilömuotokuvat. Kuvausaikaa n. 60-90 minuuttia. Sisältää kolme 10x15 cm valokuvaa pohjukkeessa ja web -käyttöön soveltuvat digitiedostot. Lisäkuvat ja -aika hinnaston mukaan.
Unelmakuvaus
.....339.00€
Muuttumisleikki jossa ammattimeikkaaja meikkaa ja stailaa sinut, valitsemalla sinulle uuden asunkokonaisuuden. Tämän jälkeen kuvaamme sinua tunnin verran eri asuilla. Hinta sisältää kolme kuvaa digitiedostoina. Lisäkuvat hinnaston mukaan. Tämä on myös mainio lahjaidea ystävälle, puolisolle tai vaikkapa juurikin nimensä mukaan - sinulle itsellesi.
Ihana minä!
.....450.00€
Täysin kustomoitu glamour muotokuvaussessio studiossa. Ammattimeikkaaja meikkaa/ehostaa sinut ja siihen varataan aikaan noin tunti. Tämän jälkeen kuvaamme sinua n. 2 tuntia erilaisilla valoilla ja asuilla. Asuja voit ottaa mukaan 2-3 erilaista. Hinta sisältää kolme käsiteltyä 15x20 valokuvaa pohjustettuna, sekä SoMe käyttöön sopivat digitiedostot. Lisäkuvat hinnaston mukaan. Tämä on myös mainio lahjaidea ystävälle, puolisolle tai vaikkapa juurikin nimensä mukaan - sinulle itsellesi. Voidaan toteuttaa myös huomenlahjakuvauksena!
Hääkuvaus - potretti
.....265.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna. Hinta sisältää 1-1.5 tuntia kuvaustyötä ja kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Lisävedoksia samasta kuvasta saat edullisesti ja lisäkuvat hinnaston mukaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvan digitiedoston.
Hääkuvaus - potretti & vihkiminen
.....350.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna, sekä vihkimisen kuvaus kirkossa/juhlapaikalla. Hinta sisältää 2-2.5 tuntia kuvaustyötä ja kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa. Vihkiseremoniasta tiedostot n. 25-100 kpl. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Lisävedoksia samasta kuvasta saat edullisesti ja lisäkuvat hinnaston mukaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvan digitiedoston.
Hääkuvaus - päiväpaketti, hinta alkaen
.....900.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna, vihkimisen, sekä juhlan kuvaus. Hinta alkaen 6 tunnin kuvaustyölle, mukaan tulee kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa. Vihkiseremoniasta ja juhlasta tiedostot n. 150-350 kpl. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Lisävedoksia samasta kuvasta saat edullisesti ja lisäkuvat hinnaston mukaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvan digitiedoston.

Kuvatuotteet

Kuvatuotteissa laatu on tärkein seikka. Kalibroitu ja ammattimainen digitaalinentyönkulku, sekä laadukkaat materiaalit takaavat sinulle valokuvat jotka säilyvät pitkään. Jälkikäsittelyssä (post processing) kuva käy läpi monivaiheisen ja aina yksilöllisen kuvan retusoinnin. Yksittäisen kuvan käsittely vie aikaa ja siksi kuvia et saa heti kuvauksen jälkeen. Jälkikäsittely kuitenkin luo kuville persoonallisen jäljen, tunteen ja tiedät että saat parhaan mahdollisen valokuvan.

Aidot valokuvat tulostetaan ammattilaislaatuisille valokuvapapereille. Vakiokokoiset (10×15, 15×20 ja 20×30) valokuvat toimitetaan aina pohjustettuna. Pohjukkeena on valintasi mukaan kulta- tai hopeareunuksinen aukkopahvi (vain 10×15 ja 15×20) tai paspartuuri. Myös pohjustus kapalevylle on mahdollista lisähintaan, kuten myös kehystys.

10x15 valokuva, kiiltävä tai matta
.....18.00€
Käsitelty ja pohjustettu valokuva. Aukkopahvin ulkomitat 15cmx20cm. Lisävedos 9€/kpl.
15x20 valokuva, matta
.....23.00€
Käsitelty ja pohjustettu valokuva. Aukkopahvin ulkomitat 20cmx25cm. Lisävedos 14€/kpl.
20x30 valokuva, matta
.....44.00€
Kuvat 20x30cm ja sitä suuremmat käsitellään tarkasti. Hintaan sisältyy käsittely ja pohjustettu valokuva. Aukkopahvin ulkomitat 30cmx40cm. Lisävedos 25€/kpl.

Fine Art -taidetulosteet

Fine Art -kuvat tulostetaan paksulle taidepapereille tai laadukkaalle Canvakselle toiveitteisi mukaan. Taidetuloste on aina näyttävämpi kuin perinteinen valokuva ja värintoisto erityisesti taidepapereille tulostettaessa on poikkeuksellisen hyvä. Taidetulosteille suosittelen kehystystä.

Pohjustettu 20x30 fineart taidekuva
.....74.00€
Erittäin laadukkaalle ja paksulle taidepaperille tulostettu kuva. Värintoisto ja paperin tekstuuri antavan kuvalle täysin ainutlaatuisen tunteen. Aukkopahvin ulkomitat 30cmx40cm. Lisävedos 40€/kpl.
Canvas 30x40
.....99.00€
Fineart taidekuva canvas -tauluna. Laadukkaalle taidekankaalle tulostettu kuva, erikoiskäsiteltynä.

Tiedostot

Kappalehinta
.....26.00€
Erikoiskäsitelty korkearesoluutioinen tiedosto. Toimitetaan sähköisesti.
Kun tilaat vähintään 5 kpl niin kappalehinta on
.....24.00€
Erikoiskäsitelty korkearesoluutioinen tiedosto. Toimitetaan sähköisesti.
Kun tilaat vähintään 10 kpl niin kappalehinta on
.....22.50€
Erikoiskäsitelty korkearesoluutioinen tiedosto. Toimitetaan muistitikulla.

Huomaa että hinnastossa on listattu vain yleisimmät palvelut. Kysy rohkeasti myös muita valokuvauspalveluja tai muutoksia esimerkkeihin. Kaikki on räätälöitävissä juuri sinun tarpeita vastaaviksi. Valokuvaaja (VAT) Janne Hämäläinen Puh. 050 5597 687 Kysy lisää

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, Lasku, Paypal, Yrityksille myös sähköinen lasku

Hinnasto maksutavat: Luottokortti ja PayPal

Yhteistyössä: Ninan kuvamaailma ja Itä-Suomen fototukku

 

Scroll Up
Valokuvaaja Janne Hämäläinen (VAT) / Puh. 050 5597687 / Tampere, Nokia ja muu Suomi / © 2019 Nordicview.com