Tietoja yrityksestä ja minusta

Valokuvaamassa Lapissa

Palvelua

Tarjoan yksilöllisiä valokuvauspalveluja, oli tarpeenne sitten arkinen tai juhlavampi. Yksityisasiakkaiden ohella tarjoan palvelujani myös yrityksille ja yhteisöille. Kuvauksia teen ympäri Suomea, vaikkakin pääasiassa Tampereen seudulla. Pyrin myös kehittämään palvelujani koko ajan paremmaksi, jota sinulle valokuvaus olisi mahdollisimman laadukasta ja vaivatonta.

Taitoa

Olen kouluttautunut valokuvaajaksi ammattikuvaajan koulutusohjelman kautta (Valokuvaajan Ammattitutkinto, VAT). Osaamistani ylläpidän kouluttautumalla lisää esim. kurssien avulla ja opettajinani on ollut monia pitkän linjan ammattilaisia, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Laatua

Valokuvaukset toteutan aina yksilöllisesti ja suunnittelen ne etukäteen. Kuvauksen suoritan Nikon:in ammattilaiskameroilla. Jälkikäsittelyssä käytän Adobe Photoshop -ohjelmistoa, sekä uusimpia kuvanmuokkausmetodeja. Erityisesti henkilökuvien jälkikäsittely on erikoisalaani. Tulosteiden laadusta vastaa Ninan Kuvamaailma joka on yksi Suomen huippukuvalaboratorioista.

Tietoja yrityksestä

Nordicview sai alkunsa joskus 2000-luvun alussa. Aluksi sivusto oli keskittynyt maisemakuvieni esittelyyn, josta juontaa nimi ”Pohjolan näkymä/näkökulma”. Muutama vuosi tästä ja kuvaaminen alkoi olla yhä ammattimaisempaa. Oli aika perustaa yritys ja Nordicview.com oli luonteva nimi yritykselle.

Nordicview.com on rekisteröity yritys, ennakkoperintärekisterissä.
Y-Tunnus: 1943345-5 NORDICVIEW.COM
Lisätietoja saat YTJ rekisteristä, patentti- ja rekisterihallituksesta