Tietoja yrityksestä ja minusta - Janne Hämäläinen

Tietoja yrityksestä ja minusta

Valokuvaamassa Lapissa

Palvelua

Tarjoan yksilöllisiä valokuvauspalveluja oli tarpeenne arkinen tai juhlavampi. Yksityisasiakkaiden ohella tarjoan palvelujani myös yrityksille ja yhteisöille. Kuvauksia teen ympäri Suomea, vaikkakin pääasiassa Tampereen seudulla. Pyrin myös kehittämään palvelujani koko ajan paremmaksi, jota sinulle valokuvaus olisi mahdollisimman vaivatonta.

Taitoa

Olen kouluttautunut valokuvaajaksi kurssien, mutta myös ammattikuvaajan koulutusohjelman kautta (Valokuvaajan Ammattitutkinto, VAT). Opettajinani on ollut monia pitkän linjan ammattilaisia, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Laatua

Valokuvaukset toteutan aina yksilöllisesti ja suunnittelen ne etukäteen. Kuvauksen suoritan ammattilaiskameroilla (Nikon) sekä käyttäen tarvittaessa Sveitsiläisiä studiosalamalaitteita. Jälkikäsittelyssä käytän Adoben Photoshop ohjelmistoja, sekä uusimpia metodeja. Erityisesti henkilökuvien käsittely on erikoisalaani. Tulosteiden laadusta vastaa Ninan Kuvamaailma joka on yksi Suomen huippukuvalaboratorioista.

Tietoja yrityksestä

Nordicview sai alkunsa joskus 2000-luvun alussa. Aluksi sivusto oli keskittynyt maisemakuvieni esittelyyn, josta juontaa nimi ”Pohjolan näkymä/näkökulma”. Muutama vuosi tästä ja kuvaaminen alkoi olla yhä ammattimaisempaa. Oli aika perustaa yritys ja Nordicview.com oli luonteva nimi yritykselle.

Nordicview.com on rekisteröity yritys, ennakkoperintärekisterissä.
Y-Tunnus: 1943345-5 NORDICVIEW.COM
Lisätietoja saat YTJ rekisteristä, patentti- ja rekisterihallituksesta

Scroll Up
Valokuvaaja Janne Hämäläinen (VAT) / Puh. 050 5597687 / Tampere, Nokia ja muu Suomi / © 2019 Nordicview.com