Varaa kesän hääkuvausaika nyt

Hääkuvausaika on tulevalle kesälle kannattaa varata viimeistään nyt. Aikoja on vielä kohtuullisesti jäljellä ja oma kuvauskausi alkaa tällä hetkellä noin kuukauden päästä. Kesäkuukaudet ovat suosituimpia ja menevät ensimmäisenä, siksi kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Kauttani saatte niin pienemmät kuin suuremmat kuvauspaketit alkaen pelkästä potrettikuvauksesta aina koko päivän kestävään kuvaukseen. Hinta esimerkkejä:

Hääkuvaus - potretti
.....265.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna. Hinta sisältää kuvauksen ja kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvat digikuvat.
Hääkuvaus - potretti + vihkiminen
.....350.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna sekä vihkitilaisuuden kuvaus. Hinta sisältää kuvauksen, kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa ja kuvat vihkitilaisuudesta (n. 20-50 kpl) digitaalisena. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvat digikuvat.
Hääkuvaus - potretti + vihkiminen + juhla
.....725.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna, vihkitilaisuuden kuvaus sekä kuvausta juhlassa (yhteensä kuusi tuntia). Hinta sisältää kuvauksen, kolme käsiteltyä 15x20cm kuvaa pohjukkeessa ja kuvat vihkitilaisuudesta, sekä juhlasta (n. 200-300 kpl) digitaalisena. Matkat Tampereen ja Nokian alueella sisältyvät hintaan. Häämuotokuvat sisältävät myös web -käyttöön soveltuvat digikuvat.

Lisävedoksia samasta kuvasta saat edullisesti ja lisäkuvia toki myös lisäkuvahinnaston mukaan.

Voit tiedustella hääkuvausta alla olevalla lomakkeella: